Blogg

Allt i ett mat i långpanna

Allt i ett mat i långpanna!

Nästa gång du står förlorad framför kylskåpet, låt mig presentera ett enkelt, komplett och så klart, gott recept: allt i ett mat i långpanna. Inte bara är det en riktigt tidssparare, det minskar också disken! Dessutom kan du verkligen låta din kreativitet flöda genom att mixa och matcha olika ingredienser.

Ingredienser Mängd Preparation
Kött Efter önskemål Skär i bitar
Grönsaker Efter önskemål Skär i bitar
Kryddor Efter smak Strö över
Olja Efter behov Ringla över

Hur du gör

Börja med att förvärm ugnen till 200 grader. Placera dina valda råvaror i långpannan, tänk på att skära dem i ungefär samma storlek för en jämn tillagning. Ringla lite olja och strö över dina favoritkryddor. Sätt in pannan i ugnen i ca 20-30 minuter eller tills allt är perfekt tillagat. Lätt som en plätt, allt i ett mat i långpanna är redo att avnjutas.

Några tips

  • Försök balansera olika smaker och texturer.
  • Kött och grönsaker som kräver längre tillagning, som rotsaker, ska skäras mindre än de som tillagas snabbt, som zucchini eller tomater.
  • Använda kryddor och örter för att ge extra djup till måltiden.

Slutord

Så där har du det, vardagsmat kan vara både enkelt och gott! Kasta ett öga på vad du har i kylskåpet och testa ditt eget allt i ett mat i långpanna recept. Lycka till med matlagningen och njut av måltiden!