Blogg

Fina ord till kollega som går i pension

Fina ord till kollega som går i pension

My god, tiden flyger verkligen! Kommer du ihåg när du först började arbeta här? Nu när du står i begrepp att gå i pension, inser hela teamet hur lyckligt lottade vi har varit att ha dig som en del av vårt sammansvetsade lag. Du har bidragit med så mycket; din energi, ditt engagemang, din visdom, allt har verkligen varit uppskattat.

Visdomens år

Du har ju dessutom uppnått den ålder då visdom och erfarenhet kommer i överflöd. Precis som när man fyller 50 år! Du vet, det finns definitivt fördelar med att fylla 50. Det handlar inte bara om att bli äldre, utan om visdom, erfarenhet och att känna sig bekväm i sin egen hud.

Karriär Erfarenhet Pension
Start Utforskande Pensionssparande
Mitten Specialisering Familj och hobbies
Slut Visdom Pensionering och frihet

Minnen och framtiden

Alla de minnen vi har skapat tillsammans kommer vi att vårda. Nu när du går i pension, vill vi alla önska dig all lycka. Du har verkligen förtjänat det.

Dina fina ord

Vi vill avsluta med några fina ord till dig, från hjärtat: ”Du har gjort en enorm skillnad i det här företaget och vi saknar dig redan. Vi önskar dig all lycka i ditt välförtjänta pensionat. Vi vet att du kommer att flourishing i denna nya fas av ditt liv, precis som du alltid har gjort. Vi kommer att minnas dig alltid, för du har lämnat en beständig stämpel här med oss.”