Blogg

Hur överför man från iphone till iphone

Hur överför man från iPhone till iPhone?

Att överföra information från en iPhone till en annan kan upplevas som en utmaning. Men tro mig, det är inte raketvetenskap! Följ dessa enkla steg för att få dina data överförda på nolltid.

Steg 1: Säkerhetskopiera gamla telefonens data

Det första du behöver göra är att säkerhetskopiera data från din gamla iPhone. Gå till Inställningar > Apple ID (toppen av skärmen) > iCloud > iCloud-säkerhetskopia. Tryck sedan på ”Säkerhetskopiera nu”.

Steg 2: Inled överföring till den nya iPhonen

När säkerhetskopian är klar, starta din nya iPhone. Du kommer att se en ”Hej”-skärm. Följer instruktionerna tills du ser skärmen ”Apps & Data”.

Steg 3: Återställ från iCloud

På ”Apps & Data”-skärmen, tryck på ”Återställ från iCloud Backup”. Logga in på ditt iCloud-konto och välj den relevanta säkerhetskopian.

Åtgärd Instruktioner Ytterligare Tips
Säkerhetskopiera på gammal iPhone Gå till Inställningar > Apple ID > iCloud > iCloud-säkerhetskopia > Säkerhetskopiera nu Säkerställ att du har tillräckligt med utrymme i iCloud för att lagra säkerhetskopian
Inled överföring på ny iPhone Starta den nya iPhone och följ instruktionerna tills du når ”Apps & Data”-skärmen Du behöver Wi-Fi-anslutning för denna process
Återställ data från iCloud Välj ”Återställ från iCloud Backup”, logga in på iCloud och välj relevant säkerhetskopia Se till att din nya iPhone är laddad, eller ansluten till ström under processen

Det var allt! Nu bör all din data vara framgångsrikt överförd från din gamla iPhone till din nya. Så enkelt är det att överföra från iPhone till iPhone, så du behöver aldrig oroa dig för förlust av viktig information igen!