Blogg

Kaiya Bella Luna Stormare

Vi känner igen Peter Stormare från Prison Break, Jägarna 2 och nu senast som nya gåtuppläsaren i Fångarna på Fortet. Kaiya Bella Luna, 13år, är Stormares yngsta dotter som han har tillsammans med frun Toshimi Stormare (född Murakami).

Om Kaiya Bella Luna Stormare

Måhända att Kaiya Bella Luna Stormare vill gå i pappas fotspår med karriären. Hon har fått en bra start i och med sin medverkan tillsammans med pappa Peter i reklamfilmerna för Bauhaus. Där skapar de och snickrar tillsammans, något de även gör i verkliga livet. På Bauhaus hemsida medverkar de båda även i instruktionsfilmer för att sprida ”Gör-det-själv”- andan till barnfamiljer.

Kaiya har fin kontakt med sin halvsyster Kelly Stormare, 33år, trots att Kelly bor i Sverige och Kaiya med föräldrar i West Hollywood, Los Angeles, USA. Kelly och Peter Stormare blev i år delägare till ett ölbryggeri i Hälsingland, Stormare Bryggeri.

Kaiya Bella Luna Stormares mamma Toshimi är från början från Hiroshima i Japan. Pappa Peter har berättat om hur de behövde tolk i början av sitt förhållande för att förstå varandra, då Toshimi knappt kunde någon engelska och Peter ingen japanska. Språkförbristningar till trots stoppade inte deras kärlek och paret gifte sig 2008. Kaiya Bella Luna kom till världen året efter, 2009.