Blogg

Ninos grand beach hotel & resort

Välkommen till Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Vad sägs om en semester till ett underbart ställe som fyllt med lyx, komfort och oändlig ro? Tja, om det låter lockande, då är Ninos Grand Beach Hotel & Resort platsen för dig.

Om Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort ligger mitt i paradiset, omgiven av vackra stränder och turkost hav. Här får du fantastisk mat, underbara rum och vänlig personal. För att inte nämna resortets otroliga aktiviteter, från yogaklasser till strandvolleyboll. Tänk bara möjligheterna!

Utbud av aktiviteter

Vad tycker du om att göra på semestern? Kanske dykning bland korallrev, att njuta av en massage i hotellets spa eller bara slappna av vid poolen med en god bok? Oavsett vad du föredrar, du kommer att hitta något för dig på Ninos Grand Beach Hotel & Resort.

Aktivitet Tidspunkt Lämplighet
Dykning 10:30 och 14:00 Dagligen För alla erfarenhetsnivåer
Yogaklasser 8:00 Måndag till Fredag För både nybörjare och erfarna
Spabehandlingar 12:00 – 19:00 Dagligen För vuxna
Strandvolleyboll 16:00 Dagligen För alla åldrar och förmågor

Så varför välja Ninos Grand Beach Hotel & Resort?

Förutom den fantastiska platsen, de otroliga aktiviteterna och den utmärkta servicen, så andas hela platsen något speciellt. Det är en plats där du kan slappna av, ha roligt och skapa minnen som varar livet ut!

Ta tag i tillfället!

Boka din drömsemester på Ninos Grand Beach Hotel & Resort idag och njut av allt det här underbara stället har att erbjuda. Kommer du att ta dykcertifikatet, eller kanske du hittar din inre yogi? Vem vet, kanske ditt nästa äventyr börjar på Ninos Grand Beach Hotel & Resort.